• 20230522-DSC_0081
  • 20230522-DSC_0101-bewerkt
  • 20230522-DSC_0092
  • 20230522-DSC_0078
  • 20230522-DSC_0090

Toertocht 15 oktober 2023

Porskamp Installatietechniek Lus van Beltrum MTB

Porskamp Installatietechniek Lus van Beltrum MTB

Porskamp installatietechniek “Lus van Beltrum” MTB tocht De “Lus van Beltrum” staat al sinds 1984 op de Toertochtkalender en is als een van de oudste Veldtoertochten in de Achterhoek een ware klassieker. Elk jaar worden vernieuwde routes aangeboden die door medewerking van veel grondeigenaren alleen op de dag van de tocht voor deelnemers toegankelijk zijn. Hierdoor ontstaat een unieke en aantrekkelijke MTB tocht met verrassende singeltracks en doorsteken. Je mag over paden fietsen die anders voor publiek niet met de fiets niet toegankelijk zijn. Laat je verrassen door deze verborgen schoonheid van onze mountainbikeroutes en ga de uitdaging aan met het Achterhoeks landschap. Er is keuze uit 3 afstanden met een eigen starttijd zodat ieder deelnemer op zijn eigen niveau, conditie, wensen en snelheid de afstand van keuze kan fietsen. 35 km starttijd tussen 9.00 uur en 10.30 uur 50 km starttijd tussen 8.30 uur en 10.00 uur 65 km starttijd tussen 8.30 uur en 9.30 uur Op de toegangswegen naar Beltrum wordt de route naar Start/Finish duidelijk aangegeven. Direct aan het Start/Finish terrein is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Routes worden volledig door ons uitgepijld. Rijden op GPS is niet mogelijk, dit op verzoek van de landeigenaren. Alleen zo is het voor ons mogelijk telkens weer een vernieuwd en uitdagend parcours aan te bieden. Onderweg is een verzorgingspost met toiletten, technisch service punt, EHBO en gratis catering. De ”Lus van Beltrum” draagt sinds 2016 met trots het “Extra Goed geregeld ” keurmerk van de NTFU. Bij de toekenning van het keurmerk wordt o.a. gekeken naar: Organisatie, routebeschrijving, uitpijlen, veiligheid en service. Deelname kosten bij voorinschrijving €6,- Deelname kosten bij daginschrijving €7.- NTFU leden €2.- leden korting. Om U te verzekeren van deelname en snelle doorstroming adviseren wij voorinschrijving. Hiervoor maken wij gebruik van startvakken met een tijdslot. Op deze manier ontstaat meer ruimte op de route en kan ieder naar zijn eigen wens en tempo genieten van deze tocht.

Extra goed geregeld

De ”Lus van Beltrum’ draagt sinds 2016 met trots het ‘Extra Goed geregeld ‘ keurmerk van de NTFU. Bij de toekenning van het keurmerk wordt o.a. gekeken naar organisatie, routebeschrijving, uitpijlen, veiligheid en service.

Op de toegangswegen naar Beltrum wordt de route naar Start/Finish duidelijk aangegeven. Direct aan het Start/Finish terrein is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Deelnemen?

Om deelnemers te verzekeren van snelle doorstroming wordt voorinschrijving via de website http://fietssport.nl geadviseerd. Hier is tevens meer informatie te vinden over starttijden en het downloaden van de gravelroutes.

Laatste nieuws

Is het weer om te fietsen?

Laatste mededelingen

Volg ons op Facebook

Neem contact met ons op!

Wielertoerclub Keitrappers Lichtenvoorde
Hogestraat 131
7122 BT Aalten

E. info@keitrappers.nl

Telefonische informatie via de secretaris Marco Koenders: 06-19736319

Volg ons op Twitter