• 20230522-DSC_0081
  • 20230522-DSC_0101-bewerkt
  • 20230522-DSC_0092
  • 20230522-DSC_0078
  • 20230522-DSC_0090

PTC promoot groesbeeks-gruwelijkste

Onderstaand evenement wordt door de PTC gepromoot.

Indien je je hebt opgegeven voor dit evenement geef dit dan even door via het contact formulier
http://keitrappers.nl/aanmelding-doorgeven-groesbeeks-gruwelijkste

—————————————————————————————-

Beste Bikkels,

Wie pakt het startnummer 1 ?

Op zondag 30 maart 2014 gaat de inschrijving open van editie 3 van Groesbeeks Gruwelijkste. Zeker zijn van deelname en erbij zijn op zondag 21 september 2014 ? Schrijf je dan aankomende zondag direct in via onze site :http://www.road4energy.nl/evenementen/groesbeeks-gruwelijkste/

Ook dit jaar zijn er maar maximaal 1500 startnummers beschikbaar en vol is vol !

Onze parcoursbouwers zijn volop in de weer om wederom een gruwelijk mooi parcours voor jullie neer te leggen. We hebben alweer vele mooie nieuwe snacks gevonden in de bossen. Maar ook de vertrouwde mooie singeltracks zullen niet ontbreken.

Ga jij met het begeerde startnummer 1 van start ?
Volg ons dan op Twitter, Facebook en onze website. Op het moment dat onze inschrijfpagina live gaat zullen we dat hier melden. De eerste inschrijvers op de 50 km en 90 km gaan er met het startnummer 1 vandoor !

https://twitter.com/ROAd4Energy
https://www.facebook.com/ROAdEnergy
http://www.road4energy.nl/

Extra Bedrijvigheid bij Groesbeeks Gruwelijkste #3

Ook in jou schuilt een ambassadeur!
Op 30 maart opent dus de individuele inschrijving voor de derde editie van Groesbeeks Gruwelijkste. Maar voor de bedrijventeams is deze inmiddels al geopend. Als ervaren Biker met al één of twee edities van Groesbeeks Gruwelijkste op je ATB-CV ben jij vast en zeker een geweldige ambassadeur voor onze Stichting. Ga daarom snel aan de slag, en maak je collega’s en/of vrienden enthousiast om samen op de pedalen te gaan. Samen meedoen betekent: prachtige reclame voor het bedrijf, teambuilding voor jou en je collega-bikkels, en ongetwijfeld nòg meer sfeer op het parcours en tijdens de after-(Pasta)-party!

Teambuilding voor Bikkels
In de flyer die je als bijlage aantreft lees je nog meer voordelen. Meedoen aan twee fantastische clinics bijvoorbeeld, ook dàt hoort er bij als je namens een bedrijf of vereniging  deelneemt. Het is ook mogelijk om in je persoonlijke netwerk te lobbyen voor een Bedrijventeam; dit bedrijf hoeft niet persé jouw eigen werkgever te zijn, maar kan bv ook jouw fietsteam zijn. Overigens is het voor de deelnemers van een Bedrijventeam niet verplicht om de tocht gezamenlijk te rijden; starten en finishen doe je in je eigen tempo. Binnen één team kan bovendien gekozen worden voor zowel de 50- als de 90-km variant. De basisgedachte blijft: samen bikkelen voor het goede doel, tijdens een Gruwelijk gave en gruwelijk uitdagende toertocht, zonder wedstrijdelement. De enige, ultieme (wed)strijd die wij samen aangaan is er een van een heel ander kaliber: blijven knokken totdat het medicijn beschikbaar is dat energiestofwisselingsziekten verslaat!

Kom in actie!
Als je een bedrijf bereid vindt om ons goede doel te steunen door met een Bedrijventeam deel te nemen aan GG#3, dan hoef je daarna nog maar één ding te doen: snel inschrijven! Dit kan op onze website:
http://www.road4energy.nl/evenementen/groesbeek-gruwelijkste/bedrijventeams/

Mocht je nog niet zeker weten of je een team bijeen krijgt, schrijf dan als individuele deelnemer in. Mocht je later toch als team deelnemen dan corrigeren we de individuele inschrijving.

Succes, en graag tot ziens op zondag 21 september 2014 in het Gruwelijk mooie Groesbeek.

Team Groesbeeks Gruwelijkste:

Rescha, Germa, Ingeborg, Frank, Jan, Wim en Harm

Laatste nieuws

Is het weer om te fietsen?

Laatste mededelingen

Volg ons op Facebook

Neem contact met ons op!

Wielertoerclub Keitrappers Lichtenvoorde
Hogestraat 131
7122 BT Aalten

E. info@keitrappers.nl

Telefonische informatie via de secretaris Marco Koenders: 06-19736319

Volg ons op Twitter