• 14 april 2019-46-k
  • 2019-04 Race & MTB tocht Lichtenvoorde-70
  • 199550 bw klein
  • 14 april 2019-82-k
  • 14 april 2019-163-k
  • 14 april 2019-46-k
  • 2019-04 Race & MTB tocht Lichtenvoorde-26-k

Corona-update WTC Keitrappers

Beste leden,

NTFU heeft een update gegeven over het fietsen in deze tijd. Er is een protocol opgesteld waarin onder andere staat dat fietsen is toegestaan in een groep van maximaal 4 personen. Hierbij de link naar de site met daarin alle informatie over dat protocol:

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1153/fietsen-volgens-landelijk-procotol-verantwoord-sporten.

WTC Keitrappers sluit zich uiteraard volledig aan bij het protocol dat is opgesteld. We roepen alle leden dan op om zich strikt te houden aan de opgestelde regels. In het tenue vertegenwoordigen wij de vereniging, dus laten we het goede voorbeeld geven! En natuurlijk geldt altijd: bij klachten blijf je thuis!

Voor wat betreft de trainingen gaan we nu nog niet (!!!) met alle groepen verzamelen bij De Swite, want daardoor kan het te druk worden op trainingsavonden en kunnen we de anderhalve meter afstand onvoldoende houden. We zijn met z’n allen verplicht om samenscholing van grote groepen te voorkomen.

Om toch invulling te geven aan het fietsen in groepen maken we gebruik van de bestaande WhatsApp-groepen. Dat is de snelste en effectiefste manier om het één en ander onderling af te stemmen. De leiders overleggen met de groepsleden wie wanneer fietst en in welke groep van maximaal 4 personen. Daarbij wordt tevens bepaalt wat de startlocatie wordt. Die locatie mag dus niet (!!!) De Swite zijn. We gaan ervan uit dat de leiders dit samen met de groepsleden in goed overleg prima kunnen afstemmen.

Zodra er nieuwe (versoepelde óf strengere) maatregelen komen dan melden we dat uiteraard zo spoedig mogelijk. Als er voor nu vragen, opmerkingen e.d. zijn dan horen we dat graag.

Veel fietsplezier, volg de regels op en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Bestuur WTC Keitrappers.

Laatste nieuws

Is het weer om te fietsen?

Laatste mededelingen

Volg ons op Facebook

Neem contact met ons op!

Wielertoerclub Keitrappers Lichtenvoorde
Nieuwe maat 39
7131 EK Lichtenvoorde

E. info@keitrappers.nl

Telefonische informatie via de secretaris Herbert Arendsen: 0544-352664

Volg ons op Twitter