• 20230522-DSC_0081
  • 20230522-DSC_0101-bewerkt
  • 20230522-DSC_0092
  • 20230522-DSC_0078
  • 20230522-DSC_0090

Clubmededelingen

Vanuit de vereniging wordt er op een aantal manieren gecommuniceerd met haar leden, hiervoor gelden de volgende richtlijnen:

1. Bestuursmeldingen: dit gaat altijd via de mail.
Vertrouwelijke en bestuurlijke informatie, versturen notulen, dit is een groep beheerd door de secretaris.

2. Organisatie meldingen intern: gaan via website, mail en/of twitter  (@keitrappersmdd).
Organisatorische mededelingen en agenda wijzigingen bedoeld voor leden, dit wordt ook vermeld op de website.

3. Organisatie meldingen extern: website, facebook (keitrappers) en twitter (@keitrappers).
Aankondigingen voor andere clubs en verenigingen, profilering van de vereniging, dit wordt ook vermeld op de website.

4. Groepsberichten: whatsapp
Voor de diverse groepen (mtb en weg) zijn er whatsapp groepen beheerd door de groepsleiders. hierin worden de laatste wijzigingen qua planning doorgegeven (wel/niet fietsen bij regen etc.). De groepsleiders zitten in alle (relevante) groepen, zodat belangrijke info eventueel overgenomen kan worden in de andere whatsapp groepen. Let wel, dit is een informele groep voor agenda wijzigingen! indien mogelijk worden agenda wijzigingen OOK vermeld op de web site.

Website

Alle berichten worden geplaatst op de website en zijn voor iedereen (lid of niet) als dusdanig te lezen of later terug te lezen.

Mail

Hiervoor moet je op de ledenlijst staan en je mail doorgegeven hebben aan de secretaris (info@keitrappers.nl). Kijk voor de diverse mail adressen op de website onder “clubinfo->bestuur en commissies”

Social media

Het gebruik van social media vereist meestal dat je zelf een account aanmaakt om alle functies/informatie te kunnen bekijken/bezoeken.

De berichten die geplaatst worden via facebook kunnen bekeken worden door naar het account van de keitrappers te gaan of door de keitrappers te ‘liken’ waardoor de berichten in je nieuwsoverzicht worden weergegeven. Door de ‘keitrappers’ in je lijst met goede vrienden te zetten wordt je geïnformeerd wanneer de keitrappers een bericht plaatst (bovenin de balk van je mobiel, e-mail of eerste regel van de facebook website)

Dit is een publiek account, informatie is voor iedereen toegankelijk

De berichten die geplaatst worden via twitter kunnen bekeken worden door naar het account van de keitrappers te gaan of door de keitrappers te ‘volgen’ waardoor de berichten in je nieuwsoverzicht worden weergegeven. Het is mogelijk om een notificatie te ontvangen op je mobiel wanneer de keitrappers een bericht plaatst, de diverse twitter apps ondersteunen dit allemaal anders. De standaard twitter app ondersteunt dit via een pushbericht. In het algemeen geldt: ga naar het profiel van de keitrappers en selecteer instellingen (tandwieltje) en selecteer “zet berichtgeving aan”
De twitter accounts zijn:

Het publieke account voor berichtgeving naar niet-leden en andere clubs en verenigingen

Het interne account voor leden met nieuws over planningswijzigingen, aandachtspunten, vergaderingen etc.

Directe links

Er zijn wat direct links voorhanden, hiermee wordt de informatie van de website aangeboden in een formaat die direct door de diverse apps/programma’s gebruikt kan worden.

agenda/planning, vul je eigen digitale agenda aan met keitrappers afspraken. Zie ook instellingen digitale agenda (experimenteel)

nieuws en mededelingen die op de site worden geplaatst in je eigen nieuwslezer. De mededelingen in de boxjes rechts/onderaan de pagina worden niet weergeven. De link hiervoor is RSS feed (experimenteel)

Leden

Privacy v/d mededelingen

Er is GEEN besloten groep, in de vorm van een forum/inloggen op site etc. In het verleden is gebleken dat dit niet werkt en dat dit weinig wordt gebruikt. Dit betekent dat alle informatie op de website/twitter/facebook openbare informatie is en OOK door iedereen van buiten de vereniging gelezen kan worden.

Hou hier rekening mee op het moment als je een mededeling plaatst!

Belangrijke (vertrouwelijke) informatie van het bestuur gaat daarom altijd via email.

Laatste nieuws

Is het weer om te fietsen?

Laatste mededelingen

Volg ons op Facebook

Neem contact met ons op!

Wielertoerclub Keitrappers Lichtenvoorde
Hogestraat 131
7122 BT Aalten

E. info@keitrappers.nl

Telefonische informatie via de secretaris Marco Koenders: 06-19736319

Volg ons op Twitter