• 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Prikbord Algemeen

Leden prikbord

We hebben voor onze leden een prikbord geplaatst op de website. De bedoeling is dat leden hier informatie kunnen plaatsen en delen met/voor andere leden. Deze is wel toegankelijk voor iedereen op internet (want onze site kent tenslotte geen afgesloten gedeelte voor leden). Dit heeft even geduurd want we wilden dit zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen, maar wel zo dat het onderhoud hiervoor ook zo minimaal mogelijk is (we zitten liever op de fiets dan politieagentje te spelen op een website ;). Uiteindelijk is ervoor gekozen om gebruik te maken van pinterest, een online prikbord, en deze zichtbaar te maken op onze website. Voor het bekijken van de artikelen is niets extra’s nodig, voor het plaatsen wel.

Het bekijken

Ga gewoon naar onze website en zoek in het menu naar prikbord en selecteer deze, en het prikbord verschijnt OF ga rechtstreeks naar de keitrappers op pinterest. Je krijgt wel eerst de vraag om een account aan te maken (of in te loggen), het scherm waarin je dit kun doen komt vanzelf te voorschijn.
Ga je via onze website dan spring je wel eerst naar het artikel (daar heet dat een ‘pin’) op pinterest, vandaar kun je naar het oorspronkelijke artikel.

Het plaatsen van een artikel

1. Ga naar een website (zoals marktplaats) en plaats hier je artikel
2. Open dit artikel in je web browser en selecteer het pinterest icoon in de werkbalk van je browser en een pop-up scherm verschijnt
3. Ga met de muis naar de afbeelding die je wil hebben bij je artikel en een “bewaar” tekst verschijnt: klik hierop en een nieuw scherm verschijnt
4. Bewaar het in de keitrappers album door op “bewaren” achter het album te klikken. Vergeet niet eerst de tekst onder de afbeelding te veranderen, want dat is de tekst die uiteindelijk op het prikbord verschijnt. Probeer binnen de 125 karakters te blijven. De tekst kan ook later aangepast worden in je account op de pinterest site.
En je artikel is geplaatst.

Als alternatief kun je het artikel mailen maar naar info@keitrappers.nl maar voor de rubrieken “Te Koop” en “Te Koop gevraagd” vragen we wel om het eerst zelf eens te proberen.

Het aanmelden van een pinterest account

1. Ga naar pinterest en maak een account aan
2. Installeer de pinterest plugin voor je browser, lees hier verder voor de details »
3. Stuur eenmalig een mail naar info@keitrappers.nl om toestemming te krijgen iets in een keitrappers prikbord te plaatsen.

Ons advies is om een account aan te maken op basis van email adres en je facebook account hiervoor niet te gebruiken (privacy, je geeft pinterest toegang tot je facebook gegevens).

Het volgen van prikborden

Prikborden zijn ook te volgen, je krijgt dan een mail zo gauw er iets wordt geplaatst. Je hebt hiervoor een pinterest account nodig, voor de details kun je hier verder lezen »

Beschikbare prikborden

Voor en overzicht van alle beschikbare prikborden kijk hier: keitrappers.nl/prikbord of op pinterest

Laatste nieuws

Is het weer om te fietsen?

Laatste mededelingen

Volg ons op Facebook

Neem contact met ons op!

Wielertoerclub Keitrappers Lichtenvoorde
Nieuwe maat 39
7131 EK Lichtenvoorde

E. info@keitrappers.nl

Telefonische informatie via de secretaris Herbert Arendsen: 0544-352664

Volg ons op Twitter

Sponsoren van de Keitrappers

Sponsoren van de Keitrappers